Εταιρεία

Όλα ξεκίνησαν με την απόκτηση του 25% ενός οικογενειακού φορτηγού…

Όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετώ τους πελάτες μας από το Α έως το Ω, από την ανάθεση μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς, βρίσκοντας πάντα λύσεις. Κι αυτό μεταδίδω και στα παιδιά μου που θα συνεχίσουν την επιχείρηση.

Άγγελος Λυκούδης, ιδιοκτήτης

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται από ιδιοκτήτες χωματουργικών μηχανημάτων μέχρι οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας. Αναλάβαμε τις μεταφορές των μεγαλύτερων κατασκευαστικών έργων που υλοποιήθηκαν στην Αττική, όπως η Αττική Οδός, το Μετρό, το Τραμ. Στο διάστημα των 35 ετών της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο Άγγελος Λυκούδης κατόρθωσε να παραμείνει ένας αξιόλογος κι αξιόπιστος επαγγελματίας στον κλάδο του. Επιπλέον, έλαβε -με μεγάλη διαφορά μάλιστα- τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Σωματείου των Ειδικών Μεταφορών, γεγονός που δείχνει την καθολική αποδοχή του από τους συναδέλφους του.

Ειρήνη Λυκούδη, σύζυγος / Οικονομική Διευθύντρια

Η Ειδική Μεταφορική ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΆΓΓΕΛΟΣ εξειδικεύεται στα δύσκολα και απαιτητικά έργα με παράλληλη παροχή συμβουλών, ούτως ώστε σε κάθε έργο να γίνεται η πλέον κατάλληλη προετοιμασία και να ακολουθείτε η σωστή στρατηγική για ασφαλή και οικονομική μεταφορά φορτίων, μεγάλων διαστάσεων και βάρους.

Το σταθερό πελατολόγιο ετών που διατηρεί η ΛΥΚΟΥΔΗΣ, στο οποίο συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες της χώρας, οργανισμοί και φορείς του Δημοσίου, ναυτιλιακά και κατασκευαστικά γραφεία, πιστοποιούν την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, καθώς και την ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Μάλιστα, η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών μας καθώς και το προσωπικό (χειριστές) αλλά και τα ανυψωτικά εργαλεία μας φέρουν διπλώματα και πιστοποιήσεις (ISO 9001 – ISO 14001 – ISO 45001)

​Η μακρόχρονη παρουσία μας στον χώρο των Μεταφορών και Ανυψώσεων, καθώς και τα ονόματα των εταιρειών που μας έχουν εμπιστευτεί, εγγυώνται τις πραγματικά αποτελεσματικότερες προσφερόμενες λύσεις για τον πελάτη και την τσέπη του, όσον αφορά τις ειδικές μεταφορές και εξειδικευμένες ανυψώσεις . Η επωνυμία μας είναι συνώνυμη με την εμπειρία μας στις μεταφορές & ανυψώσεις ειδικού τύπου αλλά και στην σταθερή παρουσία μας, δίπλα στον πελάτη. Είμαστε εκεί, τιμώντας τις αξίες της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.

Ιστορία

 • 1984 Ο Άγγελος Λυκούδης εισέρχεται στον κλάδο των Μεταφορών με το 25% ενός οικογενειακού φορτηγού
 • 1987 Αποκτά το 50% ενός δευτέρου φορτηγού 
 • 1991 Προχωρά στην αγορά του πρώτου φορτηγού, ιδιοκτησίας 100%. Ο Άγγελος Λυκούδης διέθετε, πλέον, 1,5 φορτηγό!
 • 1993 Διάσπαση συνεταιρισμού και απόκτηση του δεύτερου ιδιόκτητου φορτηγού 
 • 1999 Ο στόλος του Άγγελου Λυκούδη μετρά 6 φορτηγά
 • 2000 Επέκταση δραστηριοτήτων στις Ανυψώσεις, απόκτηση παπαγάλου Palfinger 66t/m σε τετραξονικό φορτηγό, το μεγαλύτερο που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα την εποχή εκείνη
 • 2002 Αγορά του μεγαλύτερου, ξανά, παπαγάλου στην ελληνική αγορά, ενός Fassi 90t/m. Τον τοποθετούμε σε τράκορα και όχι σε φορτηγό, γεγονός πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.
 • 2006 Η επαγγελματική μας πορεία μας οδηγεί στο να επεκταθούμε στην αγορά των modular trailers και πιο συγκεκριμένα στην αγορά 17 modular αξόνων Goldhofer και διαφόρων δαπέδων φόρτωσης (μέχρι και 120 τόνους)

 • 2008 Αγορά καινούργιου παπαγάλου HIAB 70t/m σε νέο τετραξονικό τράκτορα Scania R500 8Χ4
 • 2011 Αγορά οχήματος Οδικής Βοήθειας Βαρέων Οχημάτων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, υπηρεσία που μας ζητούσαν 
 • 2013 Επέκταση του στόλου των περονοφόρων μας με την αγορά περονοφόρου ανυψωτικής ικανότητας 16 τόνων, μάρκας HYSTER
 • 2015 Με την αγορά ενός καινούργιου τράκρορα Scania R730 6X4 με 250t έλξη έχουμε πλέον σημειώσει ανανέωση ολόκληρου του στόλου μας
 • 2018 Επένδυση σε παπαγάλο 300τ/μ που μας επιτρέπει να καινοτομήσουμε και πάλι, κυκλοφορώντας τον μεγαλύτερο παπαγάλο στην Ελλάδα με ανυψωτική ικανότητα ακόμη και 50 τόνων σε κλειστό χώρο. Με τον συγκεκριμένο γερανό, μας ανοίγονται και πάλι νέοι ορίζοντες στην αγορά αφού διαθέτουμε ανταγωνιστικές δυνατότητες μανούβρας.
 • 2020 Ανανεώνουμε τον στόλο μας με την απόκτηση νέου παπαγάλου Fassi F1300 σε  τετραξονικό τράκτορα 8Χ4, από τους μεγαλύτερους που κυκλοφορούν στην αγορά

Η Ομάδας μας

Με το προσωπικό και τον εξοπλισμό της εταιρείας μας διαθέσιμα 24 ώρες την μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα και δυνατότητα εργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, να είστε βέβαιοι ότι η "Ειδική Μεταφορική Λυκούδης Άγγελος Ε.Ε" είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε μεταφορικό έργο έχετε ανάγκη.