Υπηρεσίες

Μας αρέσουν τα δύσκολα και πολύπλοκα!

Στην ΛΥΚΟΥΔΗΣ δεν παρέχουμε μόνο τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς και διαχείρισης υπέρβαρων και υπερμεγεθών φορτίων, αλλά συνολικές λύσεις ετοιμότητας, τεχνογνωσίας κι εμπειρίας που σας λύνουν τα χέρια. Και μάλιστα, οι υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001. Με αυτό τον τρόπο, μεταφέρουμε για εσάς με απόλυτη ασφάλεια, ευελιξία και χαμηλό κόστος το αντικείμενο/φορτίο που χρειάζεστε από το σημείο Α στο σημείο Ω. Με οδική μεταφορά ή σε συνδυασμό οδικής με θαλάσσια μεταφορά, η εταιρεία μας φροντίζει για το φορτίο σας και την αξιόπιστη, άμεση κι επαγγελματική του φόρτωση, μεταφορά, εκφόρτωση αλλά και τοποθέτηση/εγκατάσταση, έτσι ώστε να επανέλθει σε κατάσταση λειτουργίας.

Οι υπηρεσίες της ΛΥΚΟΥΔΗΣ χαρακτηρίζονται, μάλιστα, από εγγυημένη προστιθέμενη αξία, αφού κάθε φορτίο που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε φέρει ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Μεταφορές

 • Μεταφορές κοινού φόρτου: Απλή μεταφορά με ανοικτό ή κλειστό φορτηγό.
 • Ειδικές μεταφορές: Μεταφορά υπέρβαρων και υπερδιάστατων φορτίων.
 • Μεταφορές επικίνδυνων φορτίων: Μεταφορά φορτίων ADR ακόμη και κλάσης 1 (εκρηκτικά).

 

Ολοκληρωμένη Οργάνωση διεθνών μεταφορών για ειδικά φορτία

Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε στον τομέα των Μεταφορών όπως και οι άριστες σχέσεις που διατηρούμε με τους συνεργάτες μας (τοπικοί μεταφορείς, ναυτιλιακές γραμμές) σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο μας εξοπλισμό, μας επιτρέπουν να οργανώνουμε μεγάλα μεταφορικό έργα που αφορούν κανονικά, υπερμεγέθη ή και υπέρβαρα φορτία, από την Ελλάδα προς οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης κι αντιστρόφως!

Ερευνούμε, σχεδιάζουμε και διεκπεραιώνουμε αξιόπιστες και οικονομικές μεταφορές, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα όλο το κομμάτι των τελωνείων, των γραμμών, των τοπικών μεταφορών, της παραλαβής, φόρτωσης κι αποστολής με εξειδικευμένο εξοπλισμό και συνεργάτες χρόνων -όπου δεν μπορούμε να είμαστε εμείς παρόντες.

Ανυψώσεις

 • Φόρτωση & Εκφόρτωση
  Τα γερανοφόρα οχήματά μας διεκπεραιώνουν έργα φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης ακόμη και υπερδιάστατων φορτίων.
 • Φορτοεκφορτώσεις & Εξυπηρέτηση Πλοίων (Στοιβασία/Πλήρωση)
  Επαγγελματίες στοιβαδόροι αναλαμβάνουν την εξυπηρέτηση πλοίων (ανταλλακτικά, προμήθειες) και ολοκληρώνουν την στρατηγική τοποθέτηση φορτίου καθώς και λογής φορτοεκφορτώσεις πλοίων σε διάφορα λιμάνια
 • Τοποθέτηση & Εγκατάσταση
  Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τον ιδιόκτητο και πλήρη εξοπλισμό διαχείρισης βαρέων αντικειμένων, καθώς και την εμπειρία μας, τοποθετούμε οτιδήποτε, οπουδήποτε
 • Καλαθοφόρα
  Τα ιδιόκτητα, πιστοποιημένα, περιστροφικά και σταθερά καλαθοφόρα μας έχουν δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και 50 μέτρα τόσο προσωπικού όσο και εργαλείων μέγιστου βάρους 500 κιλών
 • Περονοφόρα
  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα περονοφόρων και τηλεσκοπικών περονοφόρων προς ενοικίαση, από 4 έως και 16 τόνους, πάντα με διπλωματούχο χειριστή και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά/ασφάλειες. Το δυνατό μας σημείο είναι η πλήρωση container με περονοφόρο 6 τόνων, σε διαστάσεις τέτοιες που επιτρέπουν την είσοδό του στο container!

Οδική Βοήθεια

Περισυλλογή οχημάτων 24/7 με ένα τηλεφώνημα, με μια αξιόπιστη κι επαγγελματική Οδική Βοήθεια βαρέων οχημάτων, που συμπληρώνει επάξια τις ολοκληρωμένες Υπηρεσίες που έχουμε δημιουργήσει και παρέχουμε στο πελατολόγιό μας. Η Οδική Βοήθεια έκτακτης μεταφοράς περιλαμβάνει οχήματα περισυλλογής, ακόμη και γερανούς για περιπτώσεις τουμπαρίσματος όπως και νταλίκες, αναλόγως το σημείο επικινδυνότητας και τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Άδειες Διέλευσης - Συνοδεία & Μελέτη Δρόμου

 

 • Το τμήμα Έκδοσης Αδειών Διέλευσης της εταιρείας μας αναλαμβάνει την άμεση προετοιμασία και διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων γραφειοκρατικών εργασιών που απαιτούνται για την έκδοση αδειών για υπερμεγέθη και υπέρβαρα οχήματα, είτε για δικά μας είτε για δικά σας οχήματα (πελάτες ή συνεργάτες), π.χ. από το εξωτερικό.

 

 • Με ιδιόκτητα οχήματα συνοδείας και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε τη συνοδεία για υπερμεγέθη και υπέρβαρα οχήματα

 

 • Η πρακτική εμπειρία και τεχνογνωσία μας στις ειδικές μεταφορές μας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχουμε όλες τις πιθανές διαδρομές βάσει συνθηκών και δεδομένων, διασφαλίζοντας την εφικτή και ασφαλή διέλευση κάθε υπερμεγέθους οχήματος. Στις περιπτώσεις εκείνες που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διέλευση, προχωράμε σε εναλλακτικές και επιμένουμε έως ότου χαρακτηρίσουμε τον φάκελο μεταφοράς ως “SOLVED”.

Φόρτωση - Πρόσδεση - Ασφάλιση ή Επίβλεψη
[από τη Θεωρία στην Πράξη]

 • Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, φόρτωση, πρόσδεση και ασφάλιση ή την επίβλεψη των παραπάνω για οποιοδήποτε φορτίο σε νταλίκες, Flat Rack Container (κοντέινερ), Mafi (στο λιμάνι), καθώς και την έκδοση σχετικού πιστοποιητικού δεσίματος και ασφάλισης (Lashing Certificate).

 

 • Εφόσον αναλαμβάνουμε τα δύσκολα (ανοιχτό κοντέινερ) εννοείται πως τα καταφέρνουμε εξίσου καλά και στα εύκολα. Εκτός, λοιπόν, από τις παραπάνω υπηρεσίες που αφορούν σε ανοιχτό κοντέινερ, τις παρέχουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και ζήλο και σε κλειστό κοντέινερ (stuffing, πλήρωση dry container).

Τελωνειακές Διατυπώσεις

Αναλαμβάνουμε όλες τις τελωνειακές διαδικασίες για το φορτίο σας κάτω από οποιοδήποτε καθεστώς εισαγωγής, εξαγωγής ή διαμετακόμισης. Επίσης, παρέχουμε μεμονωμένες εγγυήσεις για διαμετακομίσεις από ή και προς τρίτες χώρες. Άμεσα, αξιόπιστα και πάντοτε με την ενδεδειγμένη διαδικασία.

Κανονίζουμε όλα τα έξοδα της γραμμής (free in-free out, port charges, πρακτορειακά, έξοδα λιμένα, αποθηκευτικά, γραφειοκρατικά, τελωνειακά). Ο πελάτης μας παραλαμβάνει άμεσα το φορτίο του!

Ασφάλεια Φορτίου

Η εταιρεία μας παρέχει ασφάλεια ανυψώμενου φορτίου έως €200.000 και μεταφερόμενου φορτίου, έως €180.000 ανά μεταφορά, εντός και εκτός Ελλάδας. Για ειδικά φορτία μεγάλης αξίας όπως είναι οι μετασχηματιστές, τα σκάφη αναψυχής και τα χωματουργικά μηχανήματα, καλύπτεται η αξία του μεταφερόμενου φορτίου έως € 650.000. Είναι σημαντικό πως η ΛΥΚΟΥΔΗΣ είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της ασφαλιστήριο πάνω στο έργο/φορτίο που αναλαμβάνει, με δικαιούχο αποζημίωσης τον ίδιο τον πελάτη!