Εξοπλισμός

Δείξε μου τον Στόλο σου να σου ποιος είσαι!

Είμαστε πολύ περήφανοι για τον ιδιόκτητο αναβαθμισμένο στόλο μας, που αποτελείται από μεταφορικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας, νέας γενιάς και τεχνολογίας. Τα δε τρία ISO που έχουμε αποκτήσει (ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001) πιστοποιούν τόσο το αξιόπιστο επίπεδο ποιότητας της επιχείρησης, συνολικά, όσο τη βελτίωση της περιβαλλοντικής μας απόδοσης.

Πιο αναλυτικά, ο επαγγελματικός μας στόλος αποτελείται από όλους τους τύπους νταλίκας: ίσιες, χαμηλής φόρτωσης (βαθυδάπεδη), πολυαξονικές νταλίκες modular, ανοιγόμενες κατά μήκος & πλάτος, με κατευθυντήριους τροχούς, με ράμπες φόρτωσης, καθώς και ειδικές νταλίκες μεταφοράς σκαφών. Για την έλξη των παραπάνω τύπων τρέιλερ, η εταιρεία μας διαθέτει ελκυστήρες ελαφρού τύπου, 4x2 και 6x2, για μεγαλύτερη οικονομία λειτουργίας, όπως και βαρέως τύπου, 6x4 και 8x4, για αποτελεσματική έλξη βάρους μέχρι και 250 τόνων.

Αυτός ο σύγχρονος και πλήρης εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε όλα τα φορτία και μηχανήματα -ασχέτως όγκου και βάρους-, όπως και το να είμαστε ευέλικτοι στις οδικές διαδρομές που ακολουθούμε, δίνοντας έτσι στους πελάτες μας τις πιο γρήγορες, ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις μεταφοράς.

Πρώτοι θέσαμε σε κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2000 στην Ελλάδα το Palfinger PK66000. Πρόκειται για παπαγάλο 66 τονόμετρων πάνω σε τετραξονικό φορτηγό με συρόμενη νταλίκα. Δύο χρόνια αργότερα, το Απρίλιο του 2002, ξανά πρώτοι φέραμε εμείς στην Ελλάδα παπαγάλο 90 τονόμετρων Fassi F900XP σε τράκτορα 8x6, με δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης νταλίκας ανά περίπτωση. Το 2018 η εταιρεία μας στέφθηκε ξανά πρωτοπόρος, φέρνοντας και πάλι τον μεγαλύτερο παπαγάλο στην ελληνική αγορά, ήτοι 300 τονόμετρων. Ο συγκεκριμένος παπαγάλος μας έδωσε τη δυνατότητα ανύψωσης φορτίου ακόμη και 50 τόνων μέσα σε κλειστό χώρο, με περιορισμένο ύψος.

Τον ιδιόκτητο στόλο μας συμπληρώνουν καλαθοφόρα οχήματα, περονοφόρα ανυψωτικής ικανότητας 4 έως και 16 τόνων, αλλά και τηλεσκοπικά περονοφόρα (Manitou) ύψους εργασίας μέχρι και τα 18 μέτρα.

Στην ΛΥΚΟΥΔΗΣ είμαστε σταθερά πρωτοπόροι στις Ειδικές Μεταφορές & Ανυψώσεις.